Over ons

Al lange tijd speelden wij met het idee om naast ons restaurant ook een winkel te beginnen, vol met heerlijke delicatessen, mooie wijnen en gerechten voor thuis. We hoefden dan ook geen moment te twijfelen toen dit prachtige pandje op de Prinsessekade beschikbaar kwam.

U kunt bij ons  een mooi diner bestellen voor thuis, voor afhaal of bezorging in Leiden en omgeving. Ook kunt u bij ons terecht voor een eenvoudige maaltijd om mee te nemen, zoals diverse quiches of confit de canard, of een goedgevulde borrelplank.

Maar ook voor de echte kookgek hebben wij van alles te bieden.  In onze winkel verkopen we al onze favoriete produkten van de leveranciers waar wij zelf graag  mee werken en die vaak niet zo makkelijk verkrijgbaar zijn. Zo is er verse kreeft en oesters, kalfszwezerik, foie gras en verse truffel te vinden, maar ook allerlei smaakmakers die een gerecht net dat bijzondere kunnnen geven. Denk hierbij aan mooie oliën, azijnen, kruidenmixen, zouten, maar ook gedroogde paddestoelen en huisgemaakte pickels.
Verder hebben wij een mooie selectie wijnen in alle prijsklassen. Altijd op zoek naar de perfecte balans in prijs en kwaliteit!

Oscar & Maike